Oversøiske zin  

NORDKOREA løfter folks selvværd med atomubåd

NORDKOREA’s leder Kim Jong Un sagde i en rapport til det regerende partis 8th Congress, at landet havde afsluttet udviklingen af en ny atomubåd, den koreanske Central Telegraph Agency (KCNA) rapporterede, som citeret af BGNES. “Udviklingen af en ny atomubåd er afsluttet, hvilket er et eksempel på modernisering og giver flåden med den sikre udsigt til en betydelig forøgelse af de nuværende kapaciteter undersøiske militære operationer,” rapporten læses af Kim Jong Un sagde.

Kongressen har fået at vide, at den lækkede femårige ikke er blevet implementeret på alle større økonomiske indikatorer. Samtidig var opgaven at gøre alt, så landet i den nærmeste fremtid kunne eje både denne ubåd og andre typer nye våben, der blev udviklet. Kim Jong Un sagde, at Nordkorea ville fortsætte med at udvikle et atomvåben og forbedre teknologien til at udføre forebyggende og gengældelsesangreb.

Derudover har Kim Jong Un erklæret, at USA er landets største fjende. Ifølge AFP, citeret af BNR, kastede han handsken af den næste amerikanske regering efter at have vist gode forbindelser med den nuværende præsident Donald Trump flere gange i de seneste år. Hans efterfølger, Joe Biden, har været yderst kritisk over for Pyongyang og kaldt Kim Jong Un for en bandit, skriver agenturet.

“Uanset hvem der er ved magten, vil karakteren af deres politik over for Nordkorea ikke ændre sig,” Kim sagde

 

Leave A Comment